Alles over Slimme tussenstekkers

Slimme Tussenstekkers
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail

Wat zijn slimme tussenstekkers?

Slimme tussenstekkers geven de mogelijkheid dat u gemakkelijk uw apparaten die gevoed zijn door een stopcontact kan bedienen. 

Zo kunt u uw apparaten gemakkelijk bedienen via een app of uw mobiel of tablet of door een afstandsbediening. 

Uw woning voorzien van slimme oplossingen is steeds eenvoudiger, Phillips Hue, Innr, Ikea en nog veel meer andere merken verlangen ernaar om de grootste te worden.

Welke merken zijn er?

Phillips Hue, Innr, Ikea en nog veel meer andere merken hebben hun focus gelegd om zich te specialiseren tot verlichting.  

Busch Jaeger, Niko, Hager, fibaro, etc hebben hun eigen platform gemaakt waar niet alleen verlichting op kan worden bediend, maar ook verwarming, beveiliging, jaloezieën, etc. Dit is in veel situaties een hele mooie oplossing. 

Maar soms wilt u simpelweg uw staande lamp of lamp op de kast voorzien van slimme mogelijkheden. De oplossing hiervoor is een tussenstekker. Deze tussenstekker steekt u in uw normale stopcontact en u steekt de stekker van uw lamp in deze tussenstekker. Hierdoor krijgt u een slim stopcontact.

Er zijn diverse tussenstekkers te koop. Variërend van aan/uit naar dimbare oplossingen met of zonder verbruiksmeting. Om een slimme tussenstekker te kunnen toepassen heeft uw in de meeste situaties ook een Gateway nodig welke de slimme tussenstekker aan uw smartphone app koppelt.

Zo kunt o overal ter wereld uw lamp in en uitschakelen. Door klokfuncties kunt u de lamp op de door u te bepalen tijden in- en uitschakelen.

Door een draadloze bewegingsmelder kunt u bijvoorbeeld uw lamp inschakelen zonder dat u uw handen vrij moet hebben.

Een handige voorbeeld is u thuiskomt. Als u voor uw huisdeur staat gaat automatisch de gangverlichting aan, zodat u gemakkelijk uw slot kunt vinden en fijn binnen kan komen.

Meer te weten komen?

Bent u ook enthousiast over slimme tussenstekkers?

Wij willen je graag verder helpen!

Neem contact met ons op en we maken samen uw woning slim!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail