Free@Home: volledige controle over uw woning met Busch Jaeger

Free@Home van Busch Jaeger biedt vele mogelijkheden voor uw toekomstige Smart Home woning. U heeft de volledige controle over uw woning. Dit met slechts één druk op de knop. Bovendien wordt uw woning geautomatiseerd. Zo geniet u zorgeloos van optimaal gemak en comfort. Tenslotte bespaart u door automatisering 15% op uw energiekosten. Met het draadloze systeem kunt u o.a. verlichting, verwarming & airco, beveiliging, branddetectie, scènes en jaloezieën bedienen.

Verwarming & Airco

U kunt gemakkelijk uw verwarming bedienen door middel van klokfuncties. Zo kunt u wanneer u maar wilt het gewenste kamertemperatuur bereiken. Daarnaast kunt u de kamertemperatuur wijzigen door de ruimtethermostaat, de app of het bedienpaneel. Toepasbaar voor radiatoren, vloerverwarming en elektrische verwarming.

Verlichting

U kunt gemakkelijk uw verlichting op meerdere manieren schakelen of dimmen. Zo kunt u nog steeds gebruik maken van de wandschakelaars. Daarnaast kunt u gebruik maken van de afstandsbediening en app. Bovendien kunt u lichtscènes instellen met behulp van de app.

Jaloezieën

U kunt gemakkelijk uw jaloezieën bedienen doormiddel van de wandschakelaars, afstandsbediening, app, etc. Daarnaast is er de mogelijkheid om klokfuncties of scènes te bedienen. Zo kunt u o.a. een perfecte filmervaring creëren.

Aanwezigheidsdetectie

Door gebruik te maken van aanwezigheidsdetectie kunt u inbrekers wegjagen. Omdat de bewegingsmelder gekoppeld kan worden met het alarm, worden inbrekers weggejaagd.  Bovendien kunt u het ook gebruiken om o.a. naar het toilet te gaan. Indien er aanwezigheid wordt gedetecteerd, gaat het licht automatisch aan. Zo bespaart u op uw energierekening omdat het licht alleen aangaat, indien dit nodig is.

Deurcommunicatie

Door gebruik te maken van deurcommunicatie, kunt u altijd zien wanneer er iemand voor de deur staat. Indien iemand aanbelt, krijgt u een melding op uw telefoon. Bovendien kunt u door de tweezijdige communicatie praten tegen de persoon die voor de deur staat. Tenslotte kunt u zelfs toewijzen om de deur open te maken om de persoon in de woning te laten.

Audiosysteem

Met het systeem kunt u gemakkelijk via de app op uw mobiel uw audiosysteem bedienen. Zo kunt u eindeloos genieten van een muziekje op de achtergrond. Daarnaast kunt u de audiosysteem koppelen met het inbraaksysteem, zodat u inbrekers wegjaagt.

Alexa Amazon

Vanaf nu kunt u ook gebruik maken om uw woning te bedienen met spraakbediening. Zo kunt u Amazon Alexa uw woning gemakkelijk bedienen. Door gebruik te maken van spraakbediening in uw Smart Home kunt u onder andere uw verlichting, verwarming en beveiliging bedienen en informatie opvragen over de huidige situatie van het verkeer, nieuws en reminders opvragen.

Door gebruik te maken van de app kunt u uw Smart Home bedienen. Zo bent u altijd op de hoogte van alles en kunt u o.a. buitenshuis de verlichting bedienen, indien u vergeten bent de verlichting uit te schakelen.

Uw woning automatiseren

Smart Home biedt u naast eindeloze gemak en comfort ook prioriteit voor het verlagen van uw energiekosten. Zo kunt u o.a. tijdprofielen, verwarmingsprofielen, vakantiemodus en dergelijke instellen. Zo kunt u instellen om nooit meer in een koude woning thuis te komen of gaat uw buitenverlichting alleen aan, indien u in de tuin loopt. Door Smart Home kunt u tot wel 15% op uw energierekening besparen.

Slim & veilig

Tweerichtingscommunicatie
Free@Home van Busch Jaeger maakt gebruik van 868 MHz. Dit betekent dat het tweerichtingsweg is. Hierdoor kan het systeem slim gestuurd worden door middel van temperatuur metingen, CO2 metingen, vochtmetingen, bewegingsdetectie, etc.

100% veilig tegen sabotage
Free@Home van Busch Jaeger geeft een hoge prioriteit aan het beveiligen van de data. Door deze prioriteit hanteert het systeem een zwaar versleutelde coderingsstandaard. Hierdoor bent u 100% veilig tegen sabotage van buitenaf.

Geen persoonlijke data noodzakelijk

Tijdens het programmeren van het domoticasysteem zijn er geen persoonlijke gegevens nodig. Hierdoor blijft uw privacy optimaal bewaakt.

Bediening Free@Home Busch Jaeger

Free@Home bevat over een zeer gemakkelijke, uitgebreide en overzichtelijke app(licatie). De applicatie kunt u downloaden in de App Store of Google Play. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw Smart Home te bedienen met een centrale bedienunit, via de website of via de gewenste horloge.

Door gebruik te maken van een van de onderstaande producten kunt u uw Smart Home bedienen. Zo bent u altijd op de hoogte van alles en kunt u alles bedienen wat omschreven is op deze pagina.