De Slimme Woning installatiedienst

Laat jouw slimme apparaten installeren

Installatie door gecertificeerde installateur

Het Fibaro System Installer Certificate geeft aan dat De Slimme Woning voldoet aan de strenge normeringseisen op het gebied van het leveren, monteren en bedrijfsvaardig tweezijdig aansluiten van de installatie voor het Fibaro smart home systeem. Hierbij kunnen we jou verzekeren van een geheel professionele installatie.

1

Installatiedienst

Door de installatieservice ben je verzekert van een goed werkend Smart Home systeem naar jouw wensen en behoeftes. Bovendien geven wij uitleg over de functionaliteiten en mogelijkheden van het Smart Home systeem. Tenslotte geeft één van onze Smart Home specialisten alle tips en tricks voor handig en slim gebruik. Zo hoef je alleen nog maar te genieten.

Afspraak plannen

Na de online bestelling ontvang je direct een bevestiging van de gekochte smart devices per e-mail. Daarnaast nemen wij na het bestellen van de installatieservice binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Indien de smart devices niet via De Slimme Woning hebt gekocht, raden wij het aan om contact op te nemen via telefonisch contact, e-mail, Facebook of Whatsapp.

2

3

Installatie en uitleg

Nadat er een overeenkomst is over de geplande dag en tijdstip komen wij bij jou langs om de installatie in orde te maken. Als er smart devices zijn gekocht via De Slimme Woning neemt één van onze Smart Home Specialisten de gekochte smart devices en bijbehorende materialen die nodig zijn voor de installatie mee. Zodra de installatie van het Smart Home systeem gereed is, krijg je uitleg over de werking van het Smart Home systeem vanuit de app. Wij adviseren dat iemand aanwezig is om alle informatie in ontvangst te kunnen nemen.

Heeft u nog vragen?

De Slimme Woning Service is beschikbaar voor alle Fibaro modules, Free@Home modules en de door ons erkende merken.

Beschikbaar voor Fibaro en alle beschikbare geïntegreerde merken
Wanneer er Fibaro en/of geïntegreerde producten wordt aangeschaft, kun je gebruik maken van installatieservice. Een Smart Home Specialist verzorgt een snelle en vakkundige installatie en geeft een volledige uitleg van de functionaliteiten en de mogelijkheden van het Smart Home systeem om meer producten aan te sluiten.

Beschikbaar voor Free@Home en alle beschikbare geïntegreerde merken
Wanneer er Free@Home en/of geïntegreerde producten wordt aangeschaft, kun je gebruik maken van de installatieservice. Een Smart Home Specialist verzorgt een snelle en vakkundige installatie en geeft een volledige uitleg van de functionaliteiten en de mogelijkheden van het Smart Home systeem om meer producten aan te sluiten.

Beschikbaar voor alle beschikbare geïntegreerde merken
Wanneer er een product van de onderstaande merken wordt aangeschaft, kun je gebruik maken van de installatieservice. Een Smart Home Specialist verzorgt een snelle en vakkundige installatie en geeft een volledige uitleg van de functionaliteiten en de mogelijkheden van het product.

 • Philips Hue
 • Innr
 • DSC koppeling
 • Sonos
 • Logitech Harmony Hub
 • DoorBird
 • Ring
 • iRobot
 • Gardena
 • Danfoss living connect
 • Google Home mini
 • Netatmo

De installatieservice is speciaal ontwikkelt om onze klanten optimaal te ontzorgen. U kunt er dan ook op rekenen dat onze Smart Home Specialist het gehele installatieproces in orde maakt.
De installatieservice bestaat uit:

 • Installatie & software engineering
 • Uitleg functionaliteiten en mogelijkheden
 • Tips & Tricks voor handig en slim gebruik

Zodra wij uw woning verlaten, mag u ervan uitgaan dat alles naar behoren is geïnstalleerd en functioneert. We zorgen dat u zich nu volledig op uw gemak voelt met alle bedieningsmogelijkheden.

Winkelwagen