Over ons

De Slimme Woning is ontstaan, uit de visie dat onze woonomgeving niet veilig, comfortabel en energie-efficiënt genoeg is. Niet alleen wij ervaren deze gevoelens, maar uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen hier hetzelfde over denken. Door deze pijnpunten in onze woonomgeving, hebben wij ons gericht op slimme apparaten die met elkaar verbonden zijn en draadloos met elkaar kunnen communiceren. Het antwoord was al snel duidelijk… Smart Home.

Door onze jarenlange kennis in de elektrotechniek en in de smart home oplossingen, hebben wij een grote knowhow opgedaan. Daarnaast werkt De Slimme Woning samen met installateurs en fabrikanten. Door deze combinatie van ruime kennis en de vermelde samenwerking, kunt De Slimme Woning u optimaal bedienen.

De Slimme Woning garandeert u optimale service. U kunt kiezen voor plug-and-play apparaten, die u kunt installeren met behulp van de door ons aangeboden handleidingen. Daarnaast biedt De Slimme Woning home automation aan. Ook deze kunt u zelf installeren met behulp van de door De Slimme Woning aangeboden handleidingen of u kunt de installatie aan ons overlaten, door gebruik te maken van één van onze installateurs.