Over ons

In januari 2018 zijn wij gestart met De Slimme Woning. Hierbij voerde wij verschillende merken zoals Foscam en Smartalarm. Dit waren allemaal stand-alone merken. Naar aanleiding van vele gesprekken met klanten, fabrikanten en partners werd het duidelijk dat men op zoek is naar een smart home systeem die nagenoeg alles kon bedienen en beheren. Door alle kennis hebben wij onze strategie omgezet. Hierbij is de strategie opgezet op basis van één centrale punt waar alle componenten op aangesloten kan worden. Zo kun je beginnen met het slim schakelen/dimmen van een paar lampen tot het uitbreiden van verwarming, jaloezieën en dergelijke.  

Certificaten
Door onze jarenlange ervaring in de techniekwereld zijn wij een echte specialist op het gebied van smart home. Dit wordt ook ondersteund door onze behaalde certificaten Fibaro System Installer Certificate en Fibaro Advanced Certificate. Daarnaast krijgen wij vaak de voorkeur van onze klanten op basis van proactieve houding. Wij komen graag bij jou thuis of nodigen jou uit bij onze demowoning om een advies te maken om jouw woning slim te maken! Daarnaast laten wij jou nooit alleen na het installeren en testen van het smart home systeem. Zo kunnen onze klanten ons altijd benaderen voor vragen of meldingen met betrekking tot nieuwe opgetreden storingen.

De website
De website is opgebouwd op basis van één centrale punt waar alle componenten op aangesloten kan worden. Zo kun je beginnen met het slim schakelen/dimmen van een paar lampen tot het uitbreiden van verwarming, jaloezieën en dergelijke. Op de website is alles vinden over de mogelijkheden, functionaliteiten, automatiseringen, praktijkgerichte cases, de componenten die je kunt aanschaffen en de installatie- en supportservice. Kortom alles om jouw woning te voorzien van slimme automatiseringen en mogelijkheden om het jouw levenservaring thuis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken

Winkelwagen