Domotica apparaten

Alles uit na het verlaten van jouw woning

Kost het verlaten van jouw woning ook een hoop tijd? Door gebruik te maken van de scene Alles aan / alles uit gaan al jouw elektrische apparaten automatisch uit, sluit het alle ramen en zet het alarm aan nadat je de woning verlaat.  

Alles bedienen met jouw stem

Ben je het zat om continue naar jouw elektrische apparaat te lopen, om deze aan/uit te zetten of wellicht te bedienen? Dit is nu verleden tijd. Door gebruik te maken van jouw stem word een ingesproken opdracht binnen enkele seconden uitgevoerd. Je kunt kiezen uit een groot scala van mogelijkheden zoals wetenschappelijke, grappige en/of persoonlijke gegevens. 

Het beste feest met jouw beste vrienden

Hoe verander jij jouw woonkamer in een sfeervolle ruimte? Het antwoord is jouw favoriete muziekalbum en een perfecte sfeerverlichting. Dit kan allemaal door één druk op de knop. Zo ben je verzekert van een warme sfeer en kan het gesprek beginnen!

De perfecte filmavond

Gezellig met jouw familie een filmavond houden? Maak de perfecte sfeer met slechts een eenvoudige spraakopdracht of met de scène “Thuisbioscoop” door middel van één druk op de knop. Zo geef je de opdracht om jouw TV en luidsprekers in te schakelen, de rolluiken naar beneden te sturen en tegelijkertijd de juiste sfeerverlichting in te schakelen. Zo ben je in enkele seconde verzekert van de perfecte filmavond met jouw familie!

Krijg een melding van nieuwe post

Bijna iedereen krijgt nog steeds dagelijks post. Als je gebruik maakt van een brievenbus voor jouw post dan word je het zat om onnodig naar de brievenbus te lopen. Dit is nu verleden tijd! Door een deur/raamsensor krijg je direct een melding als er post wordt bezorgt. Zo ben je altijd op de hoogte en loop je nooit onnodig naar jouw brievenbus!

Smartphone

Besparing tijdens jouw nachtrust

Met de Goodnight-scène kun je niet alleen jouw huis voorbereiden op een stille nacht, maar kun je ook gebruik maken van de beste omstandigheden voor de laagste energietarieven. Zo start jouw wasmachine of vaatwasser wanneer jouw energietarief het laagst is. Zo ben je verzekert van een dalende energierekening.

LG wasmachine

Luchtzuiveraar

Samsung vaatwasser

Alarmsysteem

Stofzuigen op aanvraag

Ben je het ook zo zat om telkens te stofzuigen? Dit is nu verleden tijd. Door gebruik te maken van jouw stem geef je nu de opdracht ‘‘Hey Google, begin met schoonmaken’’ om de stofzuigerrobot te activeren. Met behulp van de RGBW controller word je op de hoogte gehouden van het proces. Zo zal (bijvoorbeeld) de kleur van de verlichting in oranje veranderen om aan te geven dat het schoonmaakproces nog bezig is.

Wassen is verleden tijd

Ben je het zat om continue naar de wasmachine te lopen om te controleren of het wasproces is voltooid? Je krijgt direct een melding op uw smartphone als de wasbeurt klaar is. Ook heb je de mogelijkheid om jouw verlichting te laten knipperen in de door jou gewenste kamers. Bovendien zal de temperatuursensor de temperatuur in jouw droogruimte verhogen om jouw kleding snel te drogen. Zo ben je niet alleen direct op de hoogte van een voltooide wasbeurt, maar wordt jouw kleding ook extra snel gedroogd.

Winkelwagen