HVAC

Altijd de beste luchtvochtigheid

We brengen het grootste gedeelte van onze tijd door in ruimtes met airco en verwarming. Dit kan een oorzaak zijn van uitdroging en een droge huid. De luchtbevochtiger, in combinatie met een luchtvochtigheidsensor, kan automatisch worden ingeschakeld om de luchtkwaliteit in jouw woon-, slaap- of kinderkamer te verbeteren ten behoeve van jouw gezondheid en comfort.

Warmte op basis van jouw dagelijkse ritueel

Elke bewoner heeft zijn eigen favoriete plekje in huis. Daarom is het niet nodig om elke kamer op dezelfde temperatuur te houden. Met behulp van een geprogrammeerde planning verwarm je alleen de ruimtes waar jij en jouw familieleden vaak, afhankelijk van het tijdstip. 

Verzekerd van de beste woonomgeving

Na een lange werkdag wil je genieten van een perfecte woonsfeer waarbij jouw woning de gewenste temperatuur bij aankomst al aangenomen heeft. Door gebruik van een geprogrammeerd tijdschema ben je verzekert van de perfecte woonomgeving. Welkom thuis!

Tijdschema

Ventilator

Airconditioner

Comfort zonder verspilling

We zijn eraan gewend geraakt om de kamertemperatuur aan te passen naar de weersomstandigheden. Tijdens de warme zomers gebruiken we airco en tijdens de wintermaanden gebruiken we de verwarming. Door gebruik te maken van deur- en raamsensors, wordt jouw airco/verwarming automatisch uitgeschakeld als er een deur of raam openstaat in de desbetreffende ruimte. 

Warmte op verzoek

Na een dagje in de sneeuwpret wil je het liefst dat jij en jouw dierbaren zo snel mogelijk opgewarmd worden. Dit is meestal boven de ingestelde, gewenste temperatuur. Geen probleem. Met één druk op de knop ben je verzekert van jouw gewenste temperatuur. Zo krijgen jij en jouw dierbaren het sneller warm.

Winkelwagen