Eenvoudig uw jaloezieën bedienen

Sluit de rolluiken vanaf de bank

Jouw rolluiken sluiten is heel eenvoudig, maar niemand heeft zin om op te staan van de bank tijdens het kijken van een goede film. Maak gebruik van de Keyfob, zodat je met één klik op de knop de rolluiken naar beneden stuurt. Zo kun je eindeloos genieten van die goede film.

Een veilig huis in het donker

Na een zware dag wil je ’s avonds ontspannen op bed liggen. Het is een heel gedoe om jouw woning voor te bereiden op de nacht. Zo moet je alle elektrische apparaten afsluiten, het alarm aan zetten, etc. Dat is vanaf nu voorbij. Zeg simpelweg ‘veilige woning’ om alles af te sluiten, elektrische apparaten uit te zetten en jouw alarm erop te zetten. Zo kun je in enkele seconde welverdiend en ontspannen in bed liggen.

Jouw huis begroet de nieuwe dag

Iedereen slaapt het liefst in het donker, maar de meesten van ons willen graag wakker worden door de ochtendzon. Door de functionaliteit om tijdschema’s aan te passen voor de rolluik in jouw slaapkamer is dit mogelijk. Zo begin je jouw dag met een glimlach!

Tijdschema

Jouw huis wacht op je

Ben je het zat om jouw toegangshek te openen met de afstandsbediening? Door de Geofencing-functie wacht jouw woning op jou. Als je richting het toegangshek rijdt, gaat automatisch het hek open en kun je naar jouw warme en veilige woning rijden. Vervolgens sluit het hek automatisch zodra je deze gepasseerd hebt.

Geologische plaatsbepaling

Jouw veilige vesting

Meestal als we voor een lange tijd vertrekken van huis, vertrekken we met erg veel haast. En juist dan moet er ongelofelijk veel gebeuren, omdat we er voor willen zorgen dat we onze woning zo veilig mogelijk achterlaten. Als reden dat we onze vakantie niet willen laten bederven door een inbraak. Nu kun je met één klik op de knop jouw inbraaksysteem inschakelen. Alle ramen, deuren, rolluiken en poorten sluiten en alle elektrische apparaten schakelen uit. Zo kun je zorgeloos genieten van een geweldige vakantie.

Alarmpaneel

Jouw huis reageert op het weer

In Nederland is het weer erg onvoorspelbaar. Alle weermensen geven aan dat het mooi zonnig weer wordt, maar jammer genoeg is de tegenstelling waar en wordt het regenachtig. Door de weer-plugin weet jouw woning welk weer je te wachten staat en speelt hierop in. Zo gaan de rolluiken automatisch naar boven zodra er heftige windoptrede wordt verwacht.

Weer plugin

Winkelwagen