Een sfeervol thuis

Een sfeervol tuinfeest

Uitermate genieten met jouw vrienden of familie in jouw tuin, onder het genot van een hapje en een drankje? De combinatie tussen sfeerverlichting en jouw favoriete muziek zorgen voor een perfect tuinfeestje. Zonder de barbecue uit het zicht te verliezen, kun je met één afstandsbediening de zonneluifel openen om de sterren te bewonderen, jouw favoriete playlist afspelen en de tuinlampen inschakelen. Het is tijd om te toosten op de perfecte avond.

Huis in de kleuren van het weer

Het weer is belangrijk voor ons gedrag, activiteit en plannen. Jouw huis kan de juiste kleur van het licht aangeven afhankelijk van de temperatuur buiten, zo weet je wat de mogelijkheden van de dag voor jou zijn. Gemakkelijk om te weten welke plannen je gaat doen die dag.

In de stemming voor plezier

Het huis moet worden ingericht naar de perfecte sfeer voor het ultieme kinderfeestje. Zo moeten alle kinderen een goed gevoel hebben zodra het feestje voorbij is, het liefst onder de indruk. Door één druk op de knop of door gebruik te maken van jouw stem kun je nu binnen enkele secondes de perfecte woonsfeer creëren. Zo kan het feestje pas echt beginnen!

Romantiek op verzoek

We weten allemaal dat een romantiek avondje belangrijk is voor vrouwlief. Echter, sommige mannen vinden het niet leuk om dat voor te bereiden en dus gebeurt het veel te weinig. Ervaar nu het gemak door met één klik of spraakopdracht jouw perfecte woonsfeer te creëren. Zo zet je binnen enkele seconden romantische muziek aan, en op hetzelfde moment gaat jouw openhaard aan en gaat jouw verlichting in de perfecte sfeerverlichting.

Elektrische openhaard

Zen scène

De meeste mensen ervaren hun leven als erg druk en krijgen op den duur steeds meer en meer taken en verplichtingen. Om deze reden hebben we allemaal soms een moment voor onszelf nodig. Onze woning lijkt niet geschikt voor meditatie, omdat veel dingen ons afleiden. Echter met de perfecte verlichting, de juiste muziek en een luchtbevochtiger ben je verzekert van een rustgevende omgeving. Sluit jouw ogen, haal diep adem en voel de eindeloze rust in je opkomen.

Luchtaromatiseur

Winkelwagen