Slimme tuin

Altijd een prachtige tuin

Ben je het ook zo zat om jouw tijd te verdoen met grasmaaien? Middels een robotmaaier en een geprogrammeerd tijdschema, hoef je nooit meer jouw gras te maaien. Zo kun je met jouw gezin eindeloos genieten van een perfect gemaaid grasveld en hoor je het gefluit van de vogeltjes in plaats van het lawaai van de grasmaaier.

Tijdschema

Een toverachtige avond

Als je ’s avonds rondloopt in jouw tuin, vooral als je een grote tuin hebt, hoef je niet de hele tuin te verlichten. Wanneer de bewegingssensor beweging detecteert, gaat het licht aan op de plaats waar je zich op dat moment bevind. Zo blijft jouw wandelpad verlicht!

Reageren op het weer

Automatisch de tuin besproeien volgens een schema is een ongelooflijk handige toepassing. In geval van veranderlijke weersomstandigheden en frequente regen, is het de moeite waard om bodemvochtigheidssensor aan te schaffen. Als de grond optimaal gehydrateerd is worden de sproeiers niet ingeschakeld, om jouw planten niet onnodig nat te maken en onnodig watergebruik te voorkomen.

De slimme tuin onder toezicht

Bij grote tuinen bestaat er altijd het gevaar van ongewenste bezoekers of inbrekers. Door jouw tuin te monitoren ben je in een vroeg stadium op de hoogte van het bezoek. Zo kun je direct jouw alarmsysteem laten werken en kun je rustig slapen, in een veilige woning.

Alarmpaneel

Ideale temperatuur

Als je een zwembad hebt (laat dat dat er dan ook één zijn waar je op elk moment in kunt springen, ongeacht de luchttemperatuur) wil je graag altijd de juiste watertemperatuur. Door het verwarmingssysteem te combineren met de luchttemperatuursensor ben je altijd verzekert van een warm zwembad. Geniet van eindeloze waterpret!

Temperatuur paneel

Geen zorgen om jouw tuin water te geven

Het onderhouden van een prachtige tuin is een grote taak. Zo moet je regelmatig en zorgvuldig jouw gras en planten water geven. Door sproeiers te combineren met de ‘weer-plug-in’ ben je van het grote onderhoud af en kun je volop genieten van jouw prachtige tuin. Bovendien droogt door het irrigatiesysteem jouw grond niet uit, doordat de sproeiers automatisch ingeschakelen bij hitte.

Weer plugin

Sproeiers

Winkelwagen