Veiligheid & Beveiliging

100% beveiligd

Wij betwijfelen of een beveiligingsbedrijf vroegtijdig een patrouille stuurt, om een inbraak te voorkomen. Het loont daarom jouw woning uit te rusten, zodat je zelf ook de mogelijkheid hebt om eventuele inbrekers op beeld vast te leggen en van afstand af te schrikken. Jouw woning raakt zicht- en hoorbaar wanneer er bijvoorbeeld een ongewenste beweging of raamopening gedetecteerd word, dankzij een alarm dat samenwerkt met jouw verlichting en geluid. Een inbreker stopt onmiddellijk zijn inbraak en je bent verzekert dat jouw spullen veilig zijn.

Altijd een oogje op de kleine

Jouw kinderen hebben veel slaap nodig in een ideale en veilige omgeving. Hierom kun je ‘jouw kleine’ in de gaten houden door een speciale camera te plaatsen op het nachtkastje. Zo kun je altijd via jouw smartphone een oogje in het zeil houden. Bovendien kun je, op basis van de gemeten waarde van een luchtkwaliteitssensor, de perfecte omstandigheden voor jouw kind creëren door middel van een luchtreiniger en luchtbevochtiger.

Bescherming tegen onzichtbaar gevaar

Waar we het meest bang voor zijn is dat we tegen onzichtbare gevaren oplopen. Zo loop je dagelijks een kans op koolmonoxidevergiftiging. Door de slimme CO2-sensor word je in een vroegtijdig stadium gewaarschuwd zodra er een gevaarlijke concentratie optreedt. Hierdoor opent het systeem direct jouw ramen en wordt de ventilatie ingeschakeld. Zo heb je alles onder controle!

Mobiele app

Ventilatie

Het vuur in de kiem gesmoord

Omdat we bang zijn voor brand en brandwonden, zijn we heel voorzichtig bij allerlei huishoudelijke activiteiten. Activiteiten zoals strijken of koken, vooral met kinderen in de buurt. In het dagelijkse leven gebeurt er veel en je hoeft maar één enkele seconde afgeleid te zijn voordat de kleine zich bemoeit met het strijken of koken. In het geval van nood detecteert de Smoke Sensor direct rook en stuur je een melding via jouw smartphone, zodat je vroegtijdig op de hoogte bent en direct kunt reageren.

Houd jouw huis in de gaten

Jouw woning is jouw eigendom en tijdens jouw afwezigheid wil je zeker weten dat jouw privacy niet wordt geschonden. Door een bewegingsmelder te plaatsen wordt jouw woning 24/7 in de gaten gehouden en ontvang je een melding bij (ongewenste) bewegingen rondom jouw huis. Door de camera ontvang je ook direct een video-opname. Zo kun je eenvoudig zien of ij je zorgen moet maken en het alarmsysteem in moet schakelen.

Outdoor motion sensor

Mobiele app

Bescherm je huis voor overstroming

In de meeste gevallen controleren we de radiatorkranen of verbindingslagen onder de wastafels niet. En ook controleren we de wasmachine doorgaans niet totdat hij stukgaat. Zo’n aanpak gaat je niet helpen tegen storingen en overstromingen. Door de Flood Sensor bescherm je jezelf tegen overstromingen, zodat jouw watertoevoer direct afsluit.

Elektrisch bediende afsluitkraan

Onmiddellijke detectie van storingen

Verkeerd werkende elektrische apparaten kunnen leiden tot kortsluiting en in het ergste geval zelfs tot brand. Door de slimme ‘Wall Plug of Switch’ wordt het desbetreffende elektrische apparaat direct uitgezet. Bovendien kun je zien hoeveel energie je verbruikt en word je op de hoogte gehouden van de status, door een melding op jouw smartphone. Zo kun je onmiddellijk reageren en voorkom je gevaar.

Jouw huis beschermd met één klik

Als we in de ochtend met haast ons huis verlaten, hebben we vaak het gevoel dat elke extra handeling extra minuten vertraging veroorzaakt. Door één druk op de knop ben je verzekert dat alle nodige acties worden verricht. Zo kun je met een gerust hart jouw woning verlaten en ben je op tijd op jouw bestemming.

Geïntegreerd
alarmsysteem

Toegang voor vertrouwde mensen

Krijg je ook zo vaak het bericht dat een vertrouwde, zoals een postbezorger of tuinman, voor jouw deur staat? En je moet onmiddellijk naar huis om de deur open te doen… Dit is nu verleden tijd. Door de slimme intercom verbind je, communiceer je en kun je toegang geven vanaf elke locatie. Indien jouw tuinman een vaste tijd heeft om langs te komen, kun je zelfs een persoonlijke PIN-code aanmaken, zodat jouw tuinman zonder jouw hulp naar binnen kan. Deze toepassing minimaliseert het risico op ongewenste bezoekers die jouw eigendom betreden.

Beveiligings- paneel

Mobiele app

Virtuele sleutel tot jouw huis

Helaas zit het op de terugweg niet altijd mee en sta je vast in de file. Je hebt jouw vrienden uitgenodigd en die staan al eerder voor de deur dan jou. Hierdoor zullen ze moeten wachten. Of de postbezorger staat met een belangrijk pakket voor jouw deur, maar je komt pas over een paar dagen thuis. Met de intercom heb je nu de mogelijkheid om de deur te openen voor mensen die je vertrouwt. Zo hoef je niet nogmaals een tijd te wachten op jouw pakketje, maar kun je de deur voor de postbezorger éénmalig open doen.

Winkelwagen