Intelligente verlichting

Subtiele nachtverlichting

Word je ook weleens ’s nachts wakker omdat je naar het toilet moet of even iets wilt drinken? Wanneer je ’s nachts wakker wordt, is het niet prettig om verblind te raken door het felle licht. Door de felheid van jouw verlichting aan te passen op de plekken waar je loopt, word je niet verblind en maakt jouw woning een wandelpad voor jou.

Een echte thuisbioscoop

Gezellig met jouw familie een filmavond houden? Maak de perfecte sfeer met slechts een eenvoudige spraakopdracht of met de scène “Thuisbioscoop” door één druk op de knop. Zo geef je de opdracht om jouw TV en luidsprekers in te schakelen, de rolluiken naar beneden te sturen en tegelijkertijd de juiste sfeerverlichting in te schakelen. Zo ben je in enkele seconde verzekert van de perfecte filmavond met jouw familie!

Schakel de lichten uit met één klik

Wanneer er meerdere mensen thuis zijn en er kinderen rondrennen is het normaal dat jouw verlichting onnodig aanstaat. Nu kun je met één klik op de knop alle lichten uitschakelen, zodat je niet meer naar elke schakelaar/dimmer hoeft te lopen en jouw energiekosten laat dalen.

Het licht begeleid je

We lopen ’s avonds rond in huis en doen van alles. Daarbij gaan we allerlei verschillende kamers in en uit. Stel je eens voor dat je de verlichting thuis niet de hele tijd moet aan- en uitschakelen, maar dat het licht je simpelweg volgt! Het maakt niet meer uit welke ruimte je binnengaat, want het licht gaat automatisch aan en uit. Zo hoeft je niet voortdurend het licht aan- en uit te schakelen maar is het ook nog eens energiebesparend!

Het huis klaar voor de nacht

Herken je het gevoel van twijfel over het veilig stellen van jouw woning voor een nachtrust? Door ‘de nacht scène’ bereid je jouw woning voor op de nacht met één druk op de knop. Zo wordt automatisch jouw alarm aangezet en jouw lichten in jouw hele woning uitgeschakeld. Zo kun je gerust slapen!

Nacht scène

Winkelwagen