Verdien via deslimmewoning.nl

De Slimme Woning werkt klantgericht en is overtuigd om samen met u aan een grotere klantenbereik te werken. Wij geloven een optimaal winkelplatform te creëren samen met u! Een centrale plek waar leveranciers hun artikelen aanbieden, bedrijven de juiste tools krijgen voor grotere koopkracht via hun website en een kanaal waar adverteerders succesvol relevante informatie kunnen inkopen.

Wordt u ook leverancier van De Slimme Woning?
Wilt u ook leverancier worden van De Slimme Woning? Dit kan! Wij geven u garantie op een groter klantenbereik. Heeft u een systeem dat past bij een van de vakgebieden en heeft u aantrekkelijke inkoopprijzen? Wordt dan leverancier van De Slimme Woning. Bij samenwerkingen zorgen wij samen voor een platform die omzetkansen biedt voor u en De Slimme Woning. Uw systeem en knowhow over uw producten combineren wij met onze ‘‘bibliotheek’’ aan kennis en ons platform. Zo zorgen wij samen voor een positieve toekomst!

De Slimme Woning waardeert de samenwerking en biedt u het volgende:
De Slimme Woning is continue bezig met zijn kwaliteit. Door de verschillende vakgebieden op ons platform, de ‘‘eigen’’ leefomgeving op De Slimme Woning en het gebruik van de verschillende communicatiemiddelen bieden wij u het voordeel om uzelf te bewijzen op ons platform.

Hoe werkt het?

  1. Stuur een bericht naar info@deslimmewoning.nl.
  2. Na onderling contact gezamenlijk een afspraak maken voor een eventuele samenwerking te bespreken.
  3. Na een goede indruk gaan wij gezamenlijk het samenwerkingscontract ondertekenen.
  4. Nu wordt er door ons een ‘‘eigen’’ leefomgeving geprogrammeerd waar de leverancier zijn assortiment en context in kunt vullen. Wij kunnen support geven indien u hier niet uitkomt.
  5. Als laatste gaan wij in samenwerking met u ervoor zorgen dat het klantenbereik groter wordt en uw producten worden verkocht.