Waarom De Slimme Woning?

Maak uw smart home compleet met een regeling op maat
Wilt u ook graag een goed functionerende regeling? In samenwerking met u willen wij graag uw woning voorzien van een slimme regeling. Vul de korte enquête in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

In het geval uzelf in staat bent om de juiste producten bij uw regeling te kiezen en om de regeling zelf te installeren, leveren wij enkel de door u opgegeven producten.

In het geval u zelf niet in staat bent om de juiste producten bij uw regeling te kiezen of de regeling te installeren, komen wij graag eerst langs voor een opname in uw woning. Hierna komen wij z.s.m. terug met een prijsvoorstel. Indien u akkoord gaat, gaan wij in overleg met u in bespreking over de planning.

Uitgebreide handleidingen bij onze producten
Wij begrijpen als geen ander dat het moeilijk is om de montage van een slim product te ondersteunen. Daarom is elk product dat bij ons te verkrijgen is, ondersteund met een technische handleiding en/of een video die de montage uitlegt.

Advies door specialisten
Wij begrijpen als de ondersteuning van een technische handleiding en/of een video niet genoeg is om de montage te ondersteunen. Hiervoor kunt u altijd onze service via chat en e-mail gebruiken voor eventuele (technische) vragen. Bovendien kunt u met alle andere vragen altijd contact opnemen met de service.

14 dagen bedenktijd
Wij denken ten alle tijden aan de klant en hebben daarom een bedenktijd van 14 dagen opgesteld. Hierdoor heeft u alle tijd en rust om na te denken over uw slimme aankoop.